luni, 15 iulie 2013

Before 2 Fabulous


Intr-o duminica calduroasa eu si prietena mea, Cristina, ne-am indreptat catre un loc foarte dragut pentru a petrece momente placute alaturi de Alice Black, un makeup artist foarte talentat si  pe care eu personal o apreciez foarte tare atat ca artist, cat si ca om.

Eventul la care am participat se numeste Before 2 Fabulous si mai jos gasiti caracterizarea acestuia realizata chiar de Alice :

 " Concept de beauty, before & after desfasurat outdoor, in care pozele inainte/dupa nu sunt procesate. Dorinta mea a fost sa pot surprinde punctele forte ale fiecarei fete, intr-un mod natural, neregizat, fara a schimba fizionomia si fara a modifica machiajul propriu-zis in programe de editare. Prin acest proiect doresc sa sustin ideea de naturalete (asa cum arata pe ecran, arata, si live) si mai ales doresc sa sustin imbratisarea trasaturilor autentice, prin redarea unui machiaj structurat, accentuat pe tehnica conturarii si a sculptarii faciale. "

A fost experienta foarte placuta si o atmosfera foarte prietenoasa asa cum Alice ne-a obisnuit de fiecare data. La fiecare makeup, ea a incercat cu pasiunea care o caracterizeaza sa surprinda cat mai mult punctele forte ale fiecareia dintre fete. Imi place foarte mult naturaletea cu care lucreaza si faptul ca le indruma pe fete sa evite sa aiba o imagine artificiala.

Nu trebuie sa incercam sa fim altfel decat suntem. Imi place sa cred ca nu avem femei urate,  ci exista femei care sunt constiente de calitatile lor si pe care le subliniaza si femei care inca nu si-au descoperit si slefuit inca acele valori personale. Cu frumusetea fie te nasti, fie o dobandesti, insa indiferent din ce categorie faci parte, trebuie sa o intretii.

Machiajul profesional ne ajuta sa evidentiem frumusetea fetei si sa corectam defectele, este foarte important pentru toate femeile elegante, in primul rand pentru imaginea personala, pentru a va simti mai bine si mai sigura pe sine.In functie de forma fetei, textura pielii, imbracaminte, stil vestimentar, tunsoare sau accesorii, machiajul vine sa puna in valoare toate aceste aspecte, fie e un machiaj de zi, de seara sau un machiaj de mireasa. Un cuvant important il are de spus caracterul, personalitatea ta. Daca esti o persoana modesta, simpla cu siguranta nu vei dori un machiaj strident, cu care sa iesi in evidenta, ci poate vei dori un machiaj care sa te puna in valoare. Daca, din contra, esti genul de persoana care vrea mereu sa iasa in evidenta cu ceva, vei iubi machiajele extravagante, smokey eyes sau genele false. Totul depinde de personalitatea ta. 

 Mai multe detalii despre Alice puteti gasi chiar pe pagina ei de facebook - Alice Black Makeup Artist.

Pe curand cu alte poze si detalii!

Multumesc pentru invitatie, Alice! Continua sa ne uimesti in  stilul tau caracteristic!



Foto : Oscar Iustin




















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu