luni, 4 noiembrie 2013

♥ Workshop Ortisoara ♥



Sambata dimineata m-am trezit dis de dimineata si am avut un motiv tare intemeiat. Trebuia sa ma vad cu niste copii dragalasi la Casa de Vis de la Ortisoara, unde urma sa realizam impreuna lucruri frumoase.

Cei care ma cunosc stiu ca imi plac copilasii tare mult si in momentul in care Lucia Floarea, reprezentanta ONGului APECA, m-a intrebat daca as vrea sa realizez un workshop alaturi de niste copii nici nu am stat pe ganduri. Alaturi de Lucia am realizat foarte multe lucruri frumoase si sper ca sa avem posibilitatea si pe viitor.

Astea fiind zise, impreuna Adela si Cristina, doua dintre prietenele mele, care au fost foarte dragute sa ma ajute si binenteles Lucia, alaturi de micuta ei , Iulia, am pornit catre Ortisoara.

In ziua respectiva copilasii de acolo aveau parte de o serie de activitati si surprize pregatite : plantat pomisori (sa va zic un secret - avem si noi unul acolo :) ), concurs de picturi pe tricouri, workshopul de papusele alatur de noi, concurs de ornat briose, carnaval si multe altele.

Va spun sincer ca am avut ceva emotii fiind prima mea activitate de genul acesta si mai ales ca era vorba de vreo 50 de copilasi. Pot sa va zic ca a fost foarte amuzant. Copiii erau tare curiosi ce o sa realizam cu materialele aduse si erau precum niste albinute.

Am fost impresionate de rezultatele finale, de creativitatea si talentul de care au dat dovada. Fiecare copil la randul sau era incantat de papusica realizata. 

A fost o zi minunata, in care zambetele copiilor ne-au umplut inimile de speranta ca daca ne dorim putem face atat de multe pentru cei din jurul nostru. Este nevoie doar de putin efort!

Multumesc tuturor pentru participare si abia astept urmatoarea actiune de genul acesta!

Pe curand!

Claudia 






































































Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu