vineri, 31 ianuarie 2014

Inelul de logodna – simbol al iubirii eterne


Povestea inelului de logodna incepe undeva in Egiptul Antic, se continua in zilele noastre si se va transmite mai departe in eternitate ca o marturie a iubirii impartasite si marturisite a doua suflete ce urmeaza sa-si uneasca destinele pe viata.

Oferind inelul de logodna barbatul isi marturiseste dorinta de a-si petrece tot restul vietii alaturi de cea pe care o considera aleasa sa, iar acceptand inelul viitoarea sotie alege sa isi supuna dragostea si viata unui singur barbat. 

La inceput inelele de logodna erau realizate din elemente vegetale si din piele, simbolizand nu numai uniunea cuplului ci si legatura permanenta cu natura. 

Cercul nesfarsit al inelului de logodna simbolizeaza eternitatea, timpul fara inceput si sfarsit. 

Primul inel de logodnă cu diamante a fost cel oferit în 1477 de arhiducele Maximilian de Austria viitoarei sale soții, Maria de Burgundia,acesta oferindu-i logodnicei sale un inel confectionat din piese fine de diamante in forma literei ''M''.

Binecunoscutul filozof grec Aristotel spunea “Dragostea e compusa dintr-un singur suflet care locuieste in doua corpuri” iar poeta britanica Elizabeth Barrett Browning spunea la randul sau “Doua iubiri umane fac una divina”.








duminică, 19 ianuarie 2014

Portret cu dragoste


Salutare tuturor

Astazi mi-am inceput ziua cum nu se putea mai bine : o intalnire cu o prietena draga, Alice Black, despre care v-am mai povestit in postarile anterioare. 

Anul trecut in vara impreuna cu sotul meu am dorit sa facem ceva special cu ocazia implinirii celor trei ani de la casatorie si am avut parte de o sedinta trash the dress cum nu se putea mai speciala. Detalii gasiti aici

O experienta superba alaturi de niste oameni deosebiti, printre care si Alice.

Astazi am primit printre primele cadouri de pe acest an si anume un portret de cuplu pe format A2. Este foarte pretios pentru noi, stiind cate sentimente si amintiri placute transmite. Este minunat sa stii cum sa realizezi acest lucru : sa dai viata unor sentimente si amintiri, cuprinse in spatele unei realizari artistice de acest gen. 

 Salvador Dali spunea ca desenul reprezinta sinceritatea din arta. Nu este posibil sa trisezi. Este ori bun ori rau. 

Si aici nu il contrazic deloc. O persoana talentata poate sa transmita multe prin munca sa, ajungand sa te faca sa vezi dincolo de limite. Asa este si Alice. O persoana optimista, plina mereu de voie buna, ambitioasa si cel mai important - foarte talentata si cu un simt artistic deosebit.

Draga mea Alice, iti multumim pentru acest minunat portret. 

Are o semnificatie aparte pentru noi si iti doresc mult succes! Sunt convinsa ca talentul tau te va duce departe, acolo unde meriti!

* detalii pentru portrete - Alice Black0727 578 717 *





vineri, 10 ianuarie 2014

♥ Winter Wedding Inspiration ♥



Desi multi viitori miri prefera o nunta vara, cand frigul si vremea capricioasa par a sta la distanta, nuntile de iarna au farmecul lor aparte.

 Iata cateva imagini care surprind magia nuntilor de iarna. 
    
























joi, 9 ianuarie 2014

Dragele mele...rochii


Daca ar fi sa imi aleg sa port un singur obiect vestimentare acela ar fi fara sa stau pe naduri o rochie. Le ador fie ca sunt uni sau mega colorate, inflorate sau cu imprimeu, mulate sau mai largute...Ce mai atata analiza? Cu cat mai multe cu atat mai bine...Asta este concluzia.

Ai nevoie de ceva care sa iti inveseleasca o zi proasta? Cauta in dulap! Noile cercetari arata ca lucrurile pe care le porti au puterea de a te face sa te simti bine sau rau. Se pare ca noi, femeile, avem tendinta de a purta haine care le placem foarte mult atunci cand ne simtim bine.

Cel mai bun accesoriu pentru orice tinuta ? Un zambet. Expresia faciala si energia pe care o emani au un impact si mai mare asupra psihicului decat hainele.

Asadar, cand simti ca ai o zi proasta, pune-ti o rochie frumoasa si zambeste, iar norocul si bunadispozitie vor fi de partea ta! 

Pe curand!

Claudia


















miercuri, 1 ianuarie 2014

Bun venit, 2014!


La revedere 2013! Bun venit 2014!

Am ajuns si in prima zi a anului 2014. 

Daca ar trebui sa facem o analiza pentru 2013, pot sa spun ca in ciuda faptului ca a continut o cifra care se spune ca aduce ghinion, nu a fost asa. A fost un an care ne-a demonstrat ca impreuna putem merge mai departe si ca cel mai important lucru este sa fie sanatate. Trebuie doar sa iti doresti foarte tare si sa actionezi. Stiu ca avem dreptul sa visam , e gratuit, dar ca sa vedem si niste rezultate, trebuie sa actionam. 

Pornim catre noul an plini de speranta ca o sa vina cu multe vise implinite. In primul rand sa fim sanatosi si apoi o sa vedem. Ce as vrea in mod special de acum inainte, nu numai pentru 2014, este sa invat sa apreciez mai mult ceea ce am…material si emotional. Anul 2013 mi-a demonstrat multe lucruri care m-au facut sa imi dau seama cat sunt de norocoasa. Am trait intamplari si am cunoscut oameni de la care am avut multe de invatat. Nu vreau sa ma mai schimb, asa cum imi doream in anii trecuti! Am realizat ca-mi place de mine fix asa cum sunt si ca sunt destule persoane care sa ma aprecieze exact asa. Si pentru asta le multumesc.

Nu imi mai urez un an minunat, mai bun, mai special…Imi doresc sa reusesc sa-mi fac anul mai bun; pana la urma totul tine de cum ne asternem viata. 
Ai grija ce iti doresti astazi pentru ca am vorbit ca in 2014 sa ti se implineasca toate dorintele! 
Gandeste-te repede la toate lucrurile bune pe care vrei sa le primesti in dar de Anul Nou!
Fiti voi insiva!
La multi ani!
Cu drag,
Claudia