duminică, 4 ianuarie 2015

♥ 2015 - un nou capitol ♥


La multi ani 2015 !

Sa avem un an mai bun din toate punctele de vedere! A mai trecut un an. Sa-ti amintesti cu placere de toate implinirile, cu melancolie de toate clipele frumoase si cu incredere de tot ce nu ai reusit! Niciodata nu este prea tarziu si nu trebuie sa te dai batut.

Daca privesc inapoi imi dau seama ca am invatat foarte multe anul care a trecut, chiar daca au fost si momente mai putin frumoase. Evenimentele frumoase m-au bucurat nespus, iar cele mai putin frumoase din punctul meu de vedere ne fac sa vedem partea frumoasa a vietii, avand mai multa incredere sa mergem mai departe.

Am invatat ca trebuie sa speri mereu, deoarece speranta chiar moare ultima. Sa fim optimisti, deoarece gandurile pozitive te ajuta foarte mult. Sa pretuim ceea ce avem si sa luptam pentru visele noastre. Sa pretuim momentele alaturi de cei dragi. Sa traim clipa cu intensitate. sa zambim mai mult si sa intindem o mana de ajutor chiar daca nu ne forteaza nimic. Sa ne bucuram de lucrurile simple. Sa avem in vedere adevaratele valori ale vietii, pentru ca la final trebuie sa fim multumiti sufleteste.

Pentru noul an va propun urmatoarele :

Iarta...iubeste...zambeste...exprima-te...relaxeaza-te...ajuta un batran...accepta un compliment...asculta-ti prietenii...reia un proiect abandonat...fii intelegator cu tine si cu altii...uita-te la un album cu fotografii...picteaza un tablou...asculta tacerea...aminteste-ti in totdeauna ca nu esti singur...spune-le celor dragi cat de mult ii iubesti...imagineaza-ti ca astazi nu ai nici o grija...joaca-te cu un copil...citeste o carte buna...alege-ti o stea pe cer...fii copil inca o data...da-ti voie sa mai si gresesti...lasa-i pe alti sa te ajute ...renunta la ce nu-ti place...indeplineste-ti promisiunile...inchide ochii si imagineaza-ti ca esti pe o plaja tropicala...priveste atent o floare...cumpara-ti ceva ce iti doresti de mult...spera ca ceea ce-ti doresti se va indeplini...ajuta-i pe altii...respira profund...fa-ti un cadou.

Pasim treptat, dar sigur...Sa avem un an fantastic de bun!

Pe curand!

Claudia 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu