marți, 2 iunie 2015

Zambetul - cel mai pretios accesoriu


V-ati intrebat vreodata care este cel mai la indemana avantaj al nostru? Ei bine eu cred ca este zambetul. Nu ma credeti? Haideti sa facem un mic test. Vorba buna, zambetul si fapta binefacatoare sunt precum razele soarelui.Un zambet este o modalitate necostisitoare de a-ti schimba infatisarea.

Incearca odata o metoda noua. Nu te costa nimic si totusi e eficienta: zambeste. Aceasta metoda porneste din inima omului, este vorba de zambetul care vine dintr-o pace interioara, din bucuria unei inimi bune. Acest zambet il face frumos pe fiecare om.

De felul meu...trebuie sa recunosc - imi place tare mult sa zambesc, sa savurez de fiecare clipa, sa fiu optimista si sa vad in jurul meu oameni care se bucura de lucruri marunte, care isi recunosc adevaratele prioritati in viata.

Stiu ca nu avem parte mereu de viata in roz ca in filme, avem multe probleme in vietile noastre, dar buzele noastre nu stiu asta. Ele zambesc intotdeauna.

Sa ne inchipuim ca viata este o oglinda in fata careia suntem si ne privim: daca zambim, zambetul se intoarce asupra noastra; daca ne crispam si ne schimonosim figura, grimasa se intoarce tot asupra noastra.
 
Zambim pentru ca suntem fericiti, dar zambetul in sine ne face totodata sa ne simtim fericiti.

Zambetul sau gestul pozitiv nu saraceste pe cel care il da, dar il face fericit pe cel care il primeste.

Invata sa ai mereu un zambet ascuns in inima.

Pe curand!

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu