joi, 1 octombrie 2015

Am CURAJ sa alerg ♥♥♥



Salutare :)

Sunt deja in a treia saptamana a programului CURAJ si din nou marturisesc ca entuziasmul meu creste pe zi ce trece. Numai ce am ajuns acasa de la alergat si am trecut repede sa va povestesc despre evolutia noastra. Ma simt plina de energie si mi-a revenit zambetul pe buze, am reusit sa scap de povara cenusie acumulata peste zi.

Daca la inceput eram un pic stangace si eram precum copilasii care invata sa mearga...Ei bine...trebuie sa recunoastem ca incet, incet totul prinde contur. In ciuda vremii morocanoase, care nu a prea tinut cu noi zilele trecute, astazi am avut parte de o vreme extraordinara si m-am bucurat nespus de antrenament.

Asa cum am mentionat, din momentul in care preiei acest obicei, pur si simplu iti doresti din ce in ce mai mult sa iti depasesti limitele si sa invati cum sa devii mai bun.

Imi place tare mult cand discutam cu Diana Amza si ne ghideaza pentru a realiza din acest obicei unul cat mai sanatos.


Astazi Diana ne vorbeste despre hidratare, care este extrem de importanta. Sa vedem ce are sa ne impartaseasca :)

"Atunci când practicăm o activitate fizică precum alergatul, este important să nu uităm să ne hidratăm! O hidratare deficitară ne poate afecta atât performanţa, cât şi sănătatea.
Atunci când alergăm, orgasnismul nostru pierde atât apă, cât şi săruri minerale (în mare parte sodiu). O pierdere de numai 1-2% din greutatea corpului nostru poate afecta performanţa cu aproximativ 10-20%.
Sfaturi pentru hidratare:
- Nu aşteptaţi să vă fie sete. Dacă vă este sete, este posibil să fiţi deja deshidrataţi.
- Beţi cantităţi mici în mod frecvent (o gură la fiecare 10 - 15 minute).
- Verificaţi culoarea urinei pentru a vă monitoriza nivelul de hidratare. Cu cât este mai deschisă la culoare cu atât sunteţi mai bine hidrataţi.
- Dacă încercaţi băuturile isotonice pentru sportivi (concepute pentru a oferi o combinaţie ideală de săruri minerale), încercaţi-le înainte de un concurs pentru a vă asigura că acestea sunt tolerate de organism.
Aproximativ 70% din corpul nostru este alcătuit din apă, lucru vital pentru fiecare reacţie chimică din organism. Avem nevoie de cel puţin 2 litri de apă pe zi pentru transportul substanţelor nutritive, digestia alimentelor, transportul toxinelor, funcţionarea creierului şi nu în ultimul rând pentru starea de spirit, energie şi concentrare."

Si cum este absolut necesar sa stim cateva detalii si despre partea de suplimente si nutrienti, iata si recomandarea Andreei din partea Forever Living Products:

Cu Nature-Min, organismul tău va putea beneficia acum de nutrienţi extraşi din adâncul mărilor. 4% din masa corpului este constituită din minerale, pe care organismul uman nu le poate sintetiza, dar le obţine din hrană sau suplimente alimentare.
Forever Nature-Min este o formulă avansată, ce reuneşte forme biodisponibile ale mineralelor, pentru absorbţie maximă. Produsul oferă minerale şi microelemente în proporţii perfect echilibrate, pentru eficienţă maximă. Utilizând forme minerale chelatate, obţinute în urma sedimentării plantelor şi animalelor marine pe fundul mărilor, produsul Nature-Min furnizează majoritatea mineralelor existente în corpul uman.
Mineralele îndeplinesc trei funcţii :
1. Unele, cum ar fi calciul, fosforul şi magneziul, sunt constituenţi ai oaselor şi dinţilor.
2. Altele, sub formă de săruri solubile, contribuie la controlul compoziţiei fluidelor şi celulelor.
3. Fierul şi hemoglobina îndeplinesc alte sarcini vitale. Ele colaborează cu enzimele şi proteinele, substanţe necesare producerii şi eliberării de energie.
Forever Nature-Min este o excelentă cale de a furniza organismului mineralele şi microelementele de care are nevoie, pentru un stil de viaţă sănătos şi echilibrat.


Pe curand si sa  fim unici in felul nostru!

Claudia 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu