luni, 28 decembrie 2015

Fusta de piele - da sau nu?


Zilele astea am profitat la maxim de libertatea minivacantei si m-am bucurat nespus ca am avut vreme sa navighez virtual si sa analizez diverse subiecte.

Nu aveam cum sa ratez partea mea preferata - un pic de stil si sa vad ce si cum se mai poarta. Astazi imi doresc sa discutam un pic despre fusta de piele. Voi ati alege acest obiect vestimentar sau nu?

Eu, personal, il ador pur si simplu. Mi se pare extrem de stilat, feminin si de ce sa nu recunoastem...are un pic de mister si acel ceva care te atrage.

Am cautat cateva recomandari care ne pot ajuta sa alegem fusta de piele perfecta pentru fiecare dintre noi.

Avantajele unei astfel de piese sunt numeroase. Chiar daca reprezinta o investitie mai mare, comparativ cu alte piese vestimentare, fusta de piele este ceva ce poti pastra mai multe sezoane.

Este ideala in sezonul rece, deoarece o poti purta cu dresuri groase si botine, sau cizme si o poti asorta cu pulovere groase, camasi sobre, jachete din lana sau chiar bluze de matase.

Fusta de piele poate fi potrivita si pentru o tinuta de zi, daca este asortata cu pantofi in stil barbatesc si un pulover de lana impletit, dar poate fi perfecta si pentru seara, purtata cu o camasa din matase sau voal sau chiar cu o bluza din dantela groasa din bumbac.

In functie de silueta ta si de gusturi, poti alege diferite croieli - de la fusta ampla, care se opreste deasupra genunchilor, pana la cea mini. Important este ca ea sa te avantajeze si sa nu iti scoata in evidenta defectele, de exemplu niste coapse prea groase.


In ceea ce priveste culorile, le recomandam pe cele tomnatice, care nu se demodeaza niciodata - negru, maro, bej, camel, gri.   

Fusta mini

O fusta mini, din piele, este tot ce ai nevoie daca vrei sa intorci toate privirile in club. Si daca are si talie inalta cu atat mai bine! Poarta aceasta fustita cu un top usor largut, cu imprimeu sau uni, dar intr-o culoare diferita de cea a fustei. Poti accesoriza tinuta cu elemente animal print.

Fusta clos

Aceasta fusta minunata se potriveste in aproape orice moment al zilei si poate fi o piesa de rezistenta si la birou. Alege sa o porti alaturi de o camasa usor transparenta si accesorizeaz-o cu nuante neutre de alb/negru.

Fusta creion

Fusta de tip creion este poate cel mai usor de accesorizat si purtat. Nu este nici scurta, nici lunga, si se potriveste oricarei siluete. Poti purta acest tip de fusta atat vara, cat si iarna, alaturi de bluzite cu maneca lunga si accesorii colorate. 

Fusta lunga

Ei bine, fusta lunga este un pic mai greu de accesorizat, deoarece trebuie sa combini stilul rock cu cel elegant. Fusta lunga se preteaza evenimentelor pe inserat, si trebuie sa alegi cu grija restul elementelor ce-ti vor compune tinuta. O bluza de matase uni si accesoriile discrete iti vor completa tinuta. 

Fusta colorata

Aici trebuie sa ai grija la cum combini culorile, deoarece cu siguranta nu ai vrea sa arati penibil. Aceasta fusta se poate purta cu un pulover calduros cu imprimeu delicat, sau uni. Renunta la colierele foarte mari in favoarea unor cercei si unui inel care sa se potriveasca tinutei.

Ce parere aveti?

Pe curand,

Claudia 























Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu