marți, 5 ianuarie 2016

Colectia pentru mirese - Eva Lendel 2016 ♥


Avand in vedere ca multe dintre voi ne scriu si ne intreaba ce sugestii avem pentru miresele anului in materie de rochii de mireasa, decoratiuni si alte detalii, am inceput sa ne documentam si o sa dam drumul la o serie de articole in care o sa prezentam diverse elemente care le recomandam si care ne plac.

In curand se va da startul la targurile de nunti si cu siguranta multe dintre voi vor merge sa analize si de ce nu chiar sa isi achizitioneze diverse. 

Am decis sa incepem cu rochia de mireasa, deoarece este una dintre piesele de rezistenta. Cel putin in cazul meu, in momentul in care am ales rochia de mireasa, totul a inceput sa prinda contur.

Probabil ca ai visat la momentul alegerii rochiei de mireasa cu mult timp inainte ca iubitul tau sa te ceara in casatorie. In copilarie, orice fetita admira miresele si isi imagineaza pana in cel mai mic detaliu cum va arata ea in ziua nuntii. A fi mireasa este un vis pe care orice femeie il poarta in suflet inca de la primii fiori ai iubirii.

Sa iti alegi rochia de mireasa nu este tocmai usor. Nu zic ca nu sunt si exceptii care isi gasesc rochia imediat, dar avand in vedere ca ar trebui sa fie un moment unic, eu zic ca ar trebui sa acordati atentia necesara.

Nici un corp nu este perfect, si tocmai de aceea exista mici trucuri care vor estompa unele imperfectiuni si vor sublinia zonele tale "forte". Doua lucruri sunt certe: daca esti migniona, vei avea nevoie de o rochie de mireasa care-ti alungeste silueta, iar daca esti mult prea inalta, de una care sa nu te alungeasca si mai tare.

In momentul in care porniti in cautarea rochiei perfecte trebuie sa aveti in veder urmatoarele :

- Daca nu ai nici o idee despre felul in care vrei sa arate rochia ta indicat ar fi sa te documentezi cat mai mult cu ajutorul revistelor de specialitate, prin internet sau chiar prin prezentari de gen. Este foarte important sa ai macar cateva idei despre ce ti-ar place sau ce este mai important pentru tine la o rochie de mireasa;

- Inainte sa pleci la cumparaturi aminteste-ti ca felul in care o rochie de mireasa arata in vitrina sau in catalog nu este acelasi cu felul in care va arata ea pe tine. 

- Probeaza, probeaza si iarasi probeaza cat mai multe stiluri si modele de rochii de mireasa ca sa iti faci o idee ce te avantajeaza;

- Analizeaza cu multa atentie comoditatea rochiei. Noaptea nuntii este cea mai minunata din viata ta, dar si cea mai solicitanta.


Asa cum am promis , ne-am documentat si pentru astazi am ales sa va prezentam cateva imagini din colectia Eva Lendel 2016 ♥ . Aceasta colectie este disponibila in cadrul magazinului Exclusive Bridal Salon din Timisoara. Detalii gasiti aici.

Rochiile sunt extrem de feminine, pentru aparitii angelice si elegante. Materialele delicate alese te duc cu gandul la rochiile printeselor care se bucura de povesti de dragoste minunate. Voaluri si dantele sunt doar cateva dintre elementele care iti fac cu ochiul.

In cadrul salonului Exclusive Bridal din Timisoara veti descoperi o gama extrem de variata de rochii de mireasa pentru toate gusturile. Trebuie sa stiti inca un detaliu Ș pe langa rochii de mireasa, in cadrul salonului puteti gasi si rochii de seara superbe. O sa va prezentam in viitor cateva care ne plac tare mult.

Daca vreti sa va casatoriti anul acesta sau pur si simplu vreti sa vizionati tendintele pentru rochii de mireasa va recomandam cu mare drag echipa Exclusive Bridal, care este mereu alaturi de mirese cu sfaturile necesare.

Alaturi de echipa Exclusive Bridal cu siguranta veti descoperi rochia de vis pentru ziua cea mare.

Sa nu uitati cel mai important lucru : alegeti acele elemente care va definesc personalitatea si stilul ! 

Este important sa fiti voi insiva in ziua cea mare, pentru ca sunt convinsa ca indiferent de alegerea facuta o sa straluciti alaturi de alesul inimii voastre !

Fiti unice in felul vostru, dragele mele! 

Pe curand,

Claudia 










Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu