vineri, 14 octombrie 2016

Rochiile tricotate


Frigul deja a acaparat totul, dar consider ca si in ciuda acestui impediment trebuie sa alegem in continuare tinute cochete, care sa ne reprezinte si in acelasi timp sa fie extrem de comode.

Dupa parerea mea, unul dintre must have-urile sezonului rece sunt rochiile tricotate. Fie ca vorbim despre modele uni sau cu diverse imprimeuri, rochiile tricotate raman alegeri care scot in evidenta frumusetea feminina, sunt elegante, daca stim sa le punem in evidenta, ajutandu-ne sa ii facem fata frigului cu stil.

Fiind o piesa vestimentara versatila, care poate fi purtata in aproape orice ocazie, rochia tricotata este extrem de confortabila, putand fii aleasa aproximativ pentru orice tip de silueta.

 O rochie gen pulover, de exemplu, va arata foarte bine cu o curea în talie si o pereche de ciorapi negri. Daca rochia este mai scurta, va arata foarte bine cu o pereche de cizme peste genunchi.

Mie, personal, cea mai cocheta alegere pentru o zi friguroasa de toamna este o rochie midi , care urmareste linia corpului, asortata cu cizme lungi peste genunchi, cu toc, si un palton cu taietura simpla, de asemenea midi. 

Cureaua in talie are darul de a atrage atentia asupra siluetei, asupra zonei unde talia este cea mai subtire. Tot ea are capacitatea de a transforma o banala rochie tricotata, fara forma, intr-o rochie sexy si feminina. Poti alege orice tip de curea. 

Rochiile tricotate vin, de obicei, în nuante neutre. Le poti scoate din anonimat folosind bijuterii statement. Un colier sau o pereche de cercei iti vor transforma tinuta dintr-una banala in ceva extraordinar.

Am ales cateva modele de rochii tricotate pentru voi in cadrul acestui articol. Tu cum vei purta rochia tricotata in acest sezon rece?

Pe curand, 

Claudia 
















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu